0

Благодарим ви за посещението на zapatos.bg от Boutique Mall, управляван от SC. Boutique Mall S.R.L.

Уверяваме ви в защитата на вашите лични данни. За да научите повече, моля прочетете политиката за поверителност.

Тази политика на поверителност обяснява начина, по който ние събираме, използваме(при определени условия)разкриваме вашата лична информация.Тази политика на поверителност също така обяснява мерките, които сме предприели за да защитим информацията.В заключение, тази политика на поверителност обяснява вашите опции по отношение на събирането, използването и разкриването на личната ви информация.При посещение на онлайн магазина zapatos.bg, директно или през друг сайт, вие се съгласявате с практиките описани в тази политика.

Тази политика за поверителност се прилага за сайта.Тя не се прилага за всички offline колекции. Boutique Mall не носи отговорност за съдаржанието или практиките на всеки друг сайт, който не се управлява от SC. Boutique Mall S.R.L. , към който водят линковете от този уебсайт.

СЪБИРАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ

1. СЪБИРАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ

Boutique Mall събира информация от вас по няколко различни начина посредством този уебсайт. Целта на събирането на лични данни е да се предложат ефикасни, значими и персонализирани услуги. Например, можем да използваме личната ви информация, за да:

a. Ви помогнем да намирате по-бързо необходимата информация, артикули и услуги.

b. Помогнем на онлайн магазина Boutique Mall да създава най-релевантно съдържание за вас;

c. Ви насочим вниманието към нова информация за артикули и услуги.

Регистриране и поръчка. Преди да ползвате определени функции на онлайн магазина Boutique Mall, или произволна поръчка на артикули, трябва да попълните формуляр за регистрация.По време на регистрацията ще ви бъдат поискани личните ви данни, с персонален характер, като име, фамилия, ЕГН, номер на лична карта, адрес на доставка, адрес на фактуриране, e-mail и телефонен номер.Този тип персонални данни се използват за фактуриране, за изпълнение на поръчката ви онлайн, за да можем да комуникираме с вас и за вътрешни маркетингови цели(например Бюлетин).Ако срещнем проблеми по време на обработването на поръчката ви, ще използваме вашите данни, за да се свържем с вас.

E-mail адреси. Уебсайта zapatos.bg, ви позволява да въвеждате e-mail адрес за повече цели:когато има конкурс, бюлетин, за да ни попитате кога ще добавим нова марка, нови артикули, нови стилове.Вашето участие в конкурсите е напълно доброволно, т.е. имате възможност да избирате да участвате и да откриете нова информация.Boutique Mall си запазва правото да публикува в сайта имената и градовете на победителите.

Log files.За повечето уебсайтове, сървърите разпознават автоматично URL адреса на интернета, от който сте влезли.Можем също да усъществим база данни с IP адресите, от които сте влезли в онлайн магазина Boutique Mall, доставчика на интернет, дата и час.IP адреса може да посочи местонахождението на компютъра по интернет.

Възраст. Boutique Mall спазва поверителността на данните на деца.Не събираме без знанието и без съгласието ви, лична информация от деца на възраст под 18 години.В раздел "Срокове и условя" декларирате и гарантирате, че сте навършили 18 години или използвате сайта под надзор на родител или възрастен човек.Ако не сте навършили 18 години, моля не ни предоставяйте никаква лична информация и помолете родител или настойник да ви помогне.

Прегледи на артикули.Zapatos.bg позволява опцията за публикуване на мнения и рецензии за артикулите.За да публикувате коментар, треябва да се регистрирате и да сте влезли в профила си. Също така, всички други лични данни, които сте представили в коментара, ще могат да бъдат прочетени или използвани от други посетители на онлайн магазина Boutique Mall. Ние не носим отговорност за всички ваши данни, които публикувате по ваше желание, като част от вашето мнение. Boutique Mall смята, че можете да публикувате коментар по всяко време без да разкривате лична информация.

2. ИЗПОЛЗВАНЕ И ПРЕДСТАВЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ

Вътрешна употреба. Boutique Mall използва персонални данни за обработка на поръчки и за предоставяне на услуги на клиентите. Можем да използваме вътрешно вашата лична информация за подобряване на съдържанието и облика на онлайн магазина (включително продуктите ни за маркетинг и продукти за вас) и за определяне на общата пазарна информация за посетителите на Boutique Mall.

Комуникация с вас.Boutique Mall ще използва вашата лична информация, за да ви информира за вашите поръчки и доставки от уебсайта.Също така . Boutique Mall ще ви изпрати e-mail за потвърждение, когато се регистрирате в zapatos.bg

Външна употреба.Бихме желали да ви предоставим отлични услуги и широка гама артикули. Boutique Mall не продава,не отдава и не разкрива по никакъв начин вашата лична и финансова информация на други лица или юридически единици , освен по изключение:

а. Както повечето дребни търговци по интернет, понякога използваме други юридически лица, за да изпълним специфичните функции от наше име. Boutique Mall ще разкрие определени лични данни, с цел да помогне на трето лице да извърши приложената услуга.Например за да ви достави желаните артикули, Boutique Mall ще трябва да сподели определена лична информация, като например име, адрес , e-mail, телефон.Обратната връзка е много важна.Затова очакваме по всяко време вашето мнение, свързано с доставчиците, с които си сътрудничим относно транспортните услуги.

b. Boutique Mall няма да продава и/или отдава никога информация за лично идентифициране на други фирми като част от хода на търговията.

c. Boutique Mall може да споделя информация, която не е персонална (като броя посетители на ден в определена страница или стойността на определена поръчка, пусната на определена дата) с трети лица, като рекламни партньори. Тези данни няма да се идентифицират лично или директно

СЪБИРАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ

Както можете да очаквате, повечето информация, която събираме, се получава чрез zapatos.bg, а тази политика на поверителност се прилага само за информация, която се събира онлайн. Също така Boutique Mall събира лична информация и с офлайн характер (не са предмет на тази политика на поверителност), за които ще се опита също да направи всичко възможно да запази поверителността им. Добър пример са телефонните разговори, чрез които можете да ни поискате пускането на поръчка. Когато потребителят поиска това, Boutique Mall ще изиска стриктна лична информация за извършване на поръчката, както е посочено по-горе, ще се положат всички усилия за предпазване на всички лични данни, събирани офлайн