0

Боти с платформа

Ботите с платформа се налагат в света на дамската мода със своят неповторим стил във ващето ежедневие и начин на живот –активен и уверен. Дизайнерите са създали този модел специялно за дамите, които имат свободно мислене, обичат да добавят екстравагантност в неповторимият си аспект. За специялни поводи, в ежедневието или на работното място, ботите принадлежат на дамите със свободен дух и изисканост. Пролетта и есента, те са перфектният избор за дамите които обичат да импровизират, а през зимата те са отлична алтернатива за замяна на ботите с ток, тъй като дебелата им подметка, осигурява стабилност и топлинен комфорт на краката, който е изключително необходим през студените сезони.

Ботите с платформа се радват на голям успех поради тяхната гъвкавост. Екстравагантият аспект на ботите с платформа са идеален вариант за изискан и елегантен външен вид. Със съчетанието на ботите с капси тип рок с чифт панталони, прилепнала по тялото блуза,яке или палто тип пелерина можете да примамите и най-големите феновете на класическия стил. В есенните дни безпроблемно и небрежно можете да асортирате ботите с платформа с топла жилетка, дънки и риза. Ботите с платформа са за дамите с ексцентричен стил и перфектно допълнение към кожени къси панталонки, рокля и късо сако. Също така в класическа комбинация с офис облекло – с широк пуловер, тъмни дънки и балтон, всяка дама би желала да изглежда перфектно на работното си място. Само с ботите с платформа можете да се върнете във времето: ако добавите пола или дънки в комбинация с риза ще получите за най-кратко време, младежкият аспект на палава ученичка. Ботите с платформата могат да се съчетаят и със спортно-елегантен стил, и да покрие претенциите и на най-изисканите дами.

Ботите с платформа са изработени от висококачествени материали в класическите цветове, но също така и в искрящо-метални нюанси, с помощта на друг вид материяли, които придават неповторимост на вашето облекло. Разнообразните цветове ще ви вдъхновят да комбинирате с всякакъв вид облекло, а аксесоарите им дефинират вашия стил: капси за рок стил, декоративна подметка за екстравагантност, катарами за придаване на строг аспект, поставени отпред или в страни на модела, разбира се и ципове, разположени хоризонтално или вертикално, за декоративни цели или най-често функциониращи, предоставяйки удобство.