0

2021 – Какво ще носим през лятото?

02 Юни 2021
от Magdalena Dan Attitude

Ето че 2020 приключи и вече сме в лятото на 2021! Всички мечтаем за малко почивка от работа или просто от ежедневието и, разбира се, се готвим за малко море. Други от нас пък вече са били на море и планират някое друго, възможно дори по-екзотично преживяване. Независимо какъв е вашият случай, всички трябва да сме готови за новата година с нови обувки – по възможност хубави!

Трендовете за вас ли са?

Истината е, че всички искаме малко или много да сме в крак с модата, както се казва. Трендовете винаги изглеждат примамливи и чувството да носим най-актуалните обувки е незаменимо. И все пак, дайте си сметка дали искате да жертвате вашия комфорт и вкус в името на нещо, което след няколко месеца ще е отживелица. Има около дузина трендове, които са завладели света и всички говорят за тях. Няколко от тях се отличават с нестандартния си подход и с това, че може да не се налага да си купувате нищо ново, защото те вече лежат някъде във вашата колекция.

Не друго, а джапанки

Да, да, правилно прочетохте. На върха на трендовете в света това лято ще са джапанките. Където и да погледнете, всички говорят именно за този тип обувка, тъй като те са върхът на удобството. Те могат да бъдат доста по-евтин и достъпен вариант, отколкото някоя претенциозна и сложна обувка. Но въпреки това може да открието и джапанки, които да струват цяло състояние. Удоволствието може да ви струва много повече от обикновеното. Връщаме се в детството с джапанки, като вариантите могат да бъдат както класически,така и на висок ток. Хубавото при тях е, че се вписват практически във всеки стил.

А също и сандали

Другият нестандартен тренд са сандалите. Те ще ви накарат за пореден път да се замислите какво точно движи модата и как можем да се впишем в нея. Сандалите може да не са най-крещящата обувка, но определено ще ви спестят болки в краката и време за обуване. Те са удобни и могат да бъдат дори доста стилни, ако изберете правилните и ги комбинирате с подходящо облекло. Техният ценови диапазон също е впечатляващ, но вие сигурно също имате някой-друг чифт в гардероба, с който да блеснете пред приятелите си.

Плоската подметка

Вярно, че токчетата лека-полека си връщат позициите, но плоските подметки засега ще останат на пазара като доминантен тренд. Очаквайте балетни обувки по плажовете, защото именно това в момента се продава. Да, няма да сте най-високите с тях, но пък могат да са удобни и доста красиви. Има определена нежност, която придават и лекотата, с която се носят, още повече засилва това усещане.

Белите маратонки

Нищо не говори за удобство така добре, както го правят маратонките. Още повече, че говорим за кокетните бели маратонки, които се считат за едни от най-вълнуващите трендове на лято 2021! Освен че са относително по-достъпен вариант, те са и крайно приятни на вид. Краката ви ще ви благодарят, а вие няма да има нужда да харчите цяло състояние, за да изглеждате добре.

Чувствайте се добре

Изборът е ваш, но не забравяйте най-важното: чувствайте се добре във вашия чифт обувки, защото това ще ви направи още по-привлекателни. Никой тренд не може да замени усмивката от увереността, че ви е удобно и че се чувствате красиви с вашия избор.