0

С комбинация с какво се носят класическите боти през студеният период

22 Дек 2017
от

По отношение на обувките зимата е сезонът, в който най-много се нуждаем от комфорт, топлина, здравина и безопасност. Екстремните условия на времето, сняг, лед могат да причинят наранявания, затова се нуждаем от обувки, които защитават краката ни от всички гледни точки. Смятани за основата в гардероба ни през студения сезон, класическите боти, масивни подметки и дизайн, придаващ здравина. Те ще се справят с всяка зима, като в същото време могат да бъдат много модерни, ако знаете с какво да ги комбинирате.

Дълги, високи боти

Ако сте тип човек с много натоварен график, който не обича да прекарва твърде много време пред огледалото, търсейки перфектното облекло, тогава трябва да имате чифт високи дамски боти. Ако обичате да носите удобни рокли и сте енергична личност, имате нужда от боти с висок ток. Изберете от високи дамски боти с връзки или цип от едната страна, които ще предпазят краката ви от ниските температури.

Класически боти с връзки

Класическите боти, не липсващи от зимният ни гардероб, които се преоткриват година след година в дизайнерските колекции, са моделът боти с връзки. Ако сте винаги в движение и предпочитате небрежното облекло, тогава това е идеалното предложение за вас орез зимата. Можете да ги съчетаете с деликатни рокли за модерен контраст.

С какво се носят класическите ботуши?

С дънки

Най-лесният и най-удобен вариант е да носите класическите боти с чифт дънки, за предпочитане полепнали по тялото, но и с всеки модел и цвят, било то тъмни или светли. Можете да прибавите пуловер, риза, жилетка или кожено яке. По този начин ще получите много удобно и топло дневно облекло.

С клин

Вместо дънките можете да съчетаете ботите с клин. Добавете широк пуловер, дълга риза или дълга асиметрична блуза.

С къси панталонки

За останалите дни на есента или посещението на клубове, ако искате да постигнете младежки аспект, асортирайте ботите с модерна рокля, с чифт къси панталони, боди, клин и сако.

С роклята

Много е лесно да прибавите чифт боти към рокля, в зависимост от аспекта който желаете да постигнете. Ако искате да съчетаете с дневен модел рокля за разходка или пътуване с приятели, изберете модел рокля, която е подходяща за силуета ви , придавайки ви чувство на комфорт. За секси външен вид, използвайте чифт елеганти боти в комбинация с едноцветна черна рокля или с орнамент. Можете да носите дори много женствен модел рокля с воал или дантелена. Въпреки че тази комбинация може да изглежда неподходяща, дайте и шанс и ще получите невероятен и деликатен външен вид.

Къса, мини или средна дълга пола

Вдъхновяваща комбинация за този сезон е средно дългата пола с боти. Модел до средата на коляното или пола тип "А", носена с чифт боти и риза или пуловер, ще привлече всички погледи върху вас. За секси външен вид, изберете комбинацията от боти с къса пола и риза. За студените дни изберете комбинацията с дълга пола, за да си осигурите топлинен комфорт, който заслужават вашите крака, обути в чифт боти, за по-голям уют и топлина, от които имате нужда през зимата. Също така може да добавите към ботите плетена пола или асиметрично изрязана.Тази комбинация ще ви направи елегантни, оригинални и модерни.

Сега когато научихте, че ботите не се съчетават единствено с дънки, можете да снабдите гардероба си с поне един чифт, за да осигурите на вашите крака безопастност в студените зимни дни. Нашият магазин Ви предлага различни модели, които да ви вдъхновяват да изберете различни красиви комбинации.