0

Как да изберем правилно чифт дамски сандали

28 Юни 2019
от

Сандалите са в центъра на женския обличане през горещия сезон. И модерни, и практични, могат да ви пренесат веднага, ако са избрани правилно, от офиса до излети с приятели и ще бъдете абсолютно възхитени от външния си вид. Сандалите са един от най-универсалните летни аксесоари, които можете да носите в офис, ежедневни или елегантни случаи, ако знаете как да изберете правилната двойка. Всъщност няма строги правила по отношение на избора на чифт дамски сандали, само определени предложения. Всяка жена преживява през целия си живот и прави свой собствен набор от правила, според вкусовете, предпочитанията, силуета, личността и елементите на облеклото, които има в гардероба си. Единственото правило, което съществува и никога не бива да забравяте, е, че трябва да се чувствате отлично в сандалите, които носите, и в облеклото като цяло. Добре е да започнете от тази идея, когато се подготвяте да съставите тоалет. Имаме няколко съвета за закупуване, носене и съвпадение на сандали.

Сандали в неутрален цвят, първият избор на лятото!Когато подготвяте шкафа за лятна обувка и го запасите с нови сандали, той започва с неутрален цвят - нюд, бяло, черно, сиво. Ако не сте решени за цвета, помислете какъв цвят носите най-често през лятото. Ако обикновено носите много черно, въпреки че лятото не е най-препоръчителният цвят, тъй като увеличава степента на топлина, започва с черно. Ако дрехите ви са цветни, тогава изберете някои нюанси на сандали, но можете да разчитате и на бледи или наситени цветове, в зависимост от това как обичате да се обличате през лятото. Ако имате черни и цветни дрехи и се нуждаете от черни сандали, но и голи. Когато избирате чифт обувки, винаги вземайте предвид цвета на косата. Например, русите жени са обозначени с голи, бронзови, златни сандали. Той също става черен, ако обувките имат цветен принт или прозрачна или гола пета. Тези подробности помагат да се създаде баланс между светлината от горната част на тялото, дадена от русата коса, и нюдовите или цветни сандали отдолу.

Изберете качество!Не купувайте най-евтините сандали. Нашата препоръка е да закупите няколко качествени такива, направени от качествен материал, дори и да са малко по-скъпи. Всъщност обувките, като цяло, са инвестиция както във външния вид на жената, но особено в здравето и комфорта на краката. В допълнение, чифт качествени сандали ще издържат по-дълго и няма да се налага да купувате повече веднага. Дори да вземете повече пари от джоба си, ще разберете, че това е била добра инвестиция.

Не забравяйте за комфорта!За да определите височината на сандалната пета, от която се нуждаете, вземете предвид начина си на живот, дрехите, които носите най-много, и дейностите, които практикувате най-често. Обувките на висок ток са удобни през целия ден, но през лятото краката се нуждаят от повече комфорт от всякога и ако прекарвате часове поред с децата в парка, изберете чифт сандали с токчета или по-ниска височина на петата. Комфортът има предимство пред горещите дни и за да изпълнявате ежедневните си задължения, имате нужда от чифт сандали, които да ви помогнат в това. Очевидно лятото не може да съществува без чифт сандали с токчета в гардероба, но може да се закупи по-късно, след като сте се уверили, че сте си купили обувките, от които се нуждаете всеки ден.

Вземете под внимание правилата за съвпадение!За да получите балансиран външен вид и тенденции с чифт сандали, имате множество опции, но всичко зависи от това как съчетавате елементите на облеклото. Сандалите са изключително универсални, можете да ги интегрирате във всички видове тоалети, от рокли и поли с всички съществуващи размери, до дънки, шорти и гащеризони. Ключът е да съпоставите модела на сандала с типа повод, за който изграждате тоалета си. В нашия магазин ще намерите модели за всички ваши предпочитания и поводи, както и множество статии, съдържащи съвети и модни правила.

Както казахме, няма строги правила, а просто стил, с който всяка жена е обучена да експериментира. Неписано правило, но препоръчително е винаги да купувате сандали от одобрени магазини, които поставят на първо място качеството и интереса на клиентите. Zapatos ви помага в това, като ви предлага разнообразие от качествени модели сандали, от които можете да изберете тези, които отговарят на вашите нужди и стил.