0

Дамските кецове - летен задължителен аксесоар

14 Юни 2019
от

Кецовете са обувките, които никоя дама не може да пропусне в горещия сезон. Сезон, който включва много дейности, така че поддържан ритъм, което означава подходяща обувка, за да осигури на крака справедлива и удобна опора. Кецовете поемат тази роля с такт, превръщайки се в незаменимите спортни обувки за всеки гардероб. По време на празниците може да бъде много практичен и полезен, защото те са леки, удобни и универсални и могат да се носят през целия ден. На дълги разстояния, пешеходно разстояние, пътувайте бързо и удобно в маратонки, при пазаруването жените са по-ефикасни да ги носят, излети с приятели са по-релаксиращи от всякога. Жените ги обичат толкова много, че са намерили интелигентни трикове, с които да ги интегрират дори в офис тоалети, така че кецовете вече са абсолютно задължителни. Ето някои от най-модерните и практични модели за кецове:

Многоцветни нюанси - за допълнителен оптимизъм

Всяка едноцветна тоалета или различни цветни тоалети и всякакво настроение ще бъдат незабавно ободрени от чифт многоцветни кецове. Защото, както знаем, цветът на дрехите, които носим, отразява нашето вътрешно състояние, но също така ни влияе. Така че, ако случайно имате не толкова оптимистичен ден, чифт ярко оцветени кецове са перфектното лекарство. Изявление за аксесоари, тези маратонки придават допълнителна жизненост на всички бели, всички черни или неутрални нюанси. Препоръчва се да се избягва прекомерното облекло: наличието на многоцветни маратонки е достатъчно, за да се получи силно визуално въздействие на цялото облекло. Не е необходимо да допълвате с други декоративни елементи, защото ще получите претоварено и уморително облекло.

Кецове High Top - за умерени усилия

Високите кецове се разпознават лесно поради известната им конструкция - висок карбид, над глезена. Те са задължителен артикул за обувки в прохладните летни вечери или излети през уикенда с приятели. Моделът съществува както в прости, минималистични варианти, без аксесоари, така и в по-сложни варианти, които включват различни декоративни артефакти, истинско изкуство на припокриващи се елементи на стила. Минималистичният дизайн на тези маратонки има уникален атрибут - засилва гъвкавостта на стъпалото и в същото време го защитава и поддържа при ежедневни дейности, които включват умерени усилия: излети в града, свободно време, бягане, тренировки, летни лагери в планината, планински пътеки лек и т.н.

Метални кецове - за незабавен ефектен външен вид

Всеки любител на модата, който иска да се трансформира незабавно и без да усложнява прекалено нормалното облекло за деня, в ефектен се нуждае само от чифт метални кецове. Заедно с обикновен чифт такива обувки в злато или сребро, всяко ежедневно облекло моментално се оживява и получава шикозен външен вид. Освен това, няма да ги имате само през свободното време, метални маратонки също са добре дошли в офиса, в интелигентно ежедневно облекло.

Кецове Slip On-за скорост и лекота

Защото лятото не е само забавление и релакс. Кецовете Slip On са дългоочаквано изобретение, основаващо се на оригинален и спасителен дизайн на принципа - липсата на дантели, което улеснява носенето на маратонки. Те са незаменими, когато трябва да се облечете набързо, ако искате да изминете бързо определено разстояние или имате нужда от лекота и разнообразие, когато извършвате маневри в движение. Дизайнерите са създали за тях широка гама от цветове, щампи или декоративни детайли, така че всяка жена с активен начин на живот може да направи задачите си по-ефективни, без да се отказва от стилистичните си предпочитания.

Маратонки - за stylish look

Името на тези обувки беше взето буквално от английски, защото най-добре отразява тяхната природа - тези маратонки се приплъзват със стил и решителност в много тоалети. Думата "маратонки" идва от английски, където глаголът "да се промъкне" означава да се подхлъзне (като змия). Маратонките са ясно доказателство, че спортните обувки могат да бъдат както практични, така и стилни, тъй като са сред предпочитанията на модниците заради тези качества. Тъй като тяхната гъвкавост позволява превръщането на тоалет от консервативен стил в изключително модерен, маратонките заслужават почетно място в гардероба ви. Ще се насладите не само на абсолютен комфорт, но и на шик и модерен външен вид.