0

Как се доставят поръчките?

Zapatos.bg доставя артикулите поръчани от вас с куриерска фирма Спиди. Поръчката ви може да бъде доставена до всяка точка на България, до адрес или до поискане в офис на куриера.Тук можете да разгледате офисите на куриера https://www.speedy.bg/bg

Колко е цената на доставката?

1.За поръчка над 59 лв., доставката на артикулите за България е БЕЗПЛАТНА.

2.За поръчка под 59 лв., доставката за България е 5 лв.

ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ АРТИКУЛИ

1.1 След като в Zapatos.bg постъпи поръчка от Потребител,консултант на електронният ни магазин я обработва. Потребителят получава потвърждение по e-mail за успешно приета поръчка.

1.2 Доставката на поръчаният артикул, не се извършва в неделя или в официални празници.

1.2.1 Обикновена доставка-в срок от 2 работни дни, от момента на потвърждението на поръчката, от наш консултант по телефон или e-mail за наличността на поръчаният от вас артикул в склада.

1.3 Продавачите от електронният магазин използват за извършване на доставките, услугите на куриерската фирма Рапидо, като обичайните часове на доставка са от 9:00 до 17:00 часа.

1.4 Доставката се извършва до посоченият от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или служебен, или до офис на куриерската фирма Рапидо, в съответното населено място).

1.5. Цените за доставка са описани в страницата на всеки продукт в графата „Доставка и Плащане“.

1.6. Всяка пратка е застрахована, като застраховката е за сметка на Продавача.

1.7. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Рапидо , така че получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

ПЛАЩАНЕ

2. Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по два начина, като независимо от избрания начин на плащане сумата за заплащане е една и съща и не се начисляват допълнителни такси за обработка на плащането.

2.1 С „наложен платеж” - плащане в брой на куриера при доставката;

2.2 С кредитна или дебитна карта;